Veelgestelde vragen Bosta Waterpoints


 

Als klant van Bosta kun je op diverse manieren Points sparen. Kijk voor meer informatie bij Zo werkt het hier staat uitgebreid beschreven op welke manieren je Points kunt verkrijgen

 


 

Rechtsboven op de pagina kun je zien hoeveel Points je hebt gespaard.Wil je een gedetailleerd overzicht van je gespaarde Points? Ga dan naar Mijn gespaarde Points.


 


 

Alle vragen die betrekking hebben op het Bosta Waterpoints programma kun je stellen aan de helpdesk via info@waterpoints.nl of per telefoon via 010-2043093.

 


 

Nee, je kunt je gespaarde punten alleen inwisselen tegen de artikelen of diensten in het Bosta Waterpoints programma zoals weergegeven in de cadeaushop.

 


 

Nee, de points zijn persoonsgebonden aan het betreffende account.

 


 

Na bestelling van een of meerdere artikelen wordt de bestelling normaliter binnen 2 werkdagen geleverd en e-vouchers binnen 1 dag. Indien het artikel niet op voorraad is en niet binnen de gestelde tijd kan worden geleverd, word je hiervan middels e-mail op de hoogte gebracht door de helpdesk van Bosta Waterpoints.

 


 

Ja, je ontvangt binnen een paar minuten na het plaatsen van je bestelling een betalingsbevestiging op het opgegeven e-mailadres.

 


 

Indien het product uitverkocht blijkt te zijn word je hierover geïnformeerd en zullen we een soortgelijk product met dezelfde of betere specificaties toesturen. Indien je niet tevreden bent met het vervangende artikel kun je dit artikel uiteraard retour sturen. Indien er absoluut geen soortgelijk product in dezelfde prijsklasse beschikbaar is krijg je een melding dat je gekozen product uitverkocht is en zullen de punten worden teruggestort op jouw account.

 


 

Nee, de punten vermeld in de cadeaushop zijn altijd inclusief verzendkosten.

 


 

Wanneer je het cadeau beschadigd of defect ontvangt, dan dien je binnen maximaal 14 dagen contact op te nemen met de helpdesk op telefoonnummer 010-2043093 of via e-mail info@waterpoints.nl

 


 

Absoluut. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn nooit zichtbaar voor externe partijen. Gegevens zullen ook nooit aan derden beschikbaar gesteld worden.