Veelgestelde vragen

Sparen

Als klant van Bosta kun je op diverse manieren Points sparen. Kijk voor meer informatie bij Zo werkt het hier staat uitgebreid beschreven op welke manieren u Points kunt verkrijgen

Rechtsboven op de pagina kunt u zien hoeveel Points u heeft gespaard. Wilt u een gedetailleerd overzicht van uw gespaarde Points? Ga dan naar Mijn gespaarde Points.

Alle vragen die betrekking hebben op het Waterpoints NL programma kunt u stellen aan de helpdesk via info@waterpoints.nl of per telefoon via 010-2043093.

Nee, u kunt uw gespaarde punten alleen inwisselen tegen de artikelen of diensten in het Waterpoints NL programma zoals weergegeven in de cadeaushop.

Nee, de Points zijn persoonsgebonden aan het betreffende account.

Bestellen

Na bestelling van een of meerdere artikelen wordt de bestelling normaliter binnen 2 werkdagen geleverd en e-vouchers binnen 1 dag. Indien het artikel niet op voorraad is en niet binnen de gestelde tijd kan worden geleverd, word u hiervan middels e-mail op de hoogte gebracht door de helpdesk van Waterpoints NL.

Ja, u ontvangt binnen een paar minuten na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres.

Indien het product uitverkocht blijkt te zijn word u hierover geïnformeerd en zullen we een soortgelijk product met dezelfde of betere specificaties toesturen. Indien u niet tevreden bent met het vervangende artikel kun u dit artikel uiteraard retour sturen. Indien er absoluut geen soortgelijk product in dezelfde prijsklasse beschikbaar is krijgt u een melding dat je gekozen product uitverkocht is en zullen de punten worden teruggestort op uw account.

Nee, de punten vermeld in de cadeaushop zijn altijd inclusief verzendkosten.

Wanneer u het cadeau beschadigd of defect ontvangt, dan dient u binnen maximaal 14 dagen contact op te nemen met de helpdesk op telefoonnummer 010-2043093 of via e-mail support@waterpoints.nl

Absoluut. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn nooit zichtbaar voor externe partijen. Gegevens zullen ook nooit aan derden beschikbaar gesteld worden.